HallonpajSolmogna hallon ger fin smak i en smulpaj. Eller spara sommaren i frysen och gör smulpaj på frysta hallon! Du behöverReceptet är för 4-6 personer.
Gör så här:Sätt ugnen på 200-225 grader. Blanda vetemjöl och socker i en bunke. Dela smöret eller margarinet i tärningar och finfördela det i mjölblandningen tills det bildar en smulig deg. Smöra en pajform med 24-26 centimeter i diameter. Lägg i hallonen och sockra lite lätt. För att få en fastare paj kan du även strö över lite potatismjöl. Fördela sedan smuldegen över bären och grädda pajen i cirka 20 minuter. Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Frida
26 augusti 2015
Mycket god paj! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Cia
1 augusti 2015
Mums mums mums!!!! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
23 juli 2015
Very nice site! Svar av p
13 augusti 2015
nicely very site Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
21 juli 2015
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
20 juli 2015
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
19 juli 2015
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
17 juli 2015
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
17 juli 2015
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
16 juli 2015
Very nice site! Äldre kommentarerMorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! ChokladbollarBaka de godaste chokladbollarna!Chokladbollar måste inte smaka barnkalas. Har du tröttnat på klassikern med kokos kan du prova våra chokladbollar med kakao nibs! SurdegsbrödHembakat med klassKänslan av att ha bakat eget, riktigt gott bröd är fantastisk. Med bara mjöl, vatten, salt och lite jäst lyckas du med ljust surdegsbröd! RisottoSnabbt med stil!Smakrikt och med en härlig krämighet – en riktig risotto är långt från torrt ris med djupfrysta ärtor. Med rätt sorts ris och några väl valda smaksättare lagar du lätt risotto med kantareller och bacon, eller med champinjoner. Kryddig risotto på salami eller en härligt gul saffransrisotto passar fint till helgen. Den som vill variera provar en otto på mathavre och plommontomater. Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Kan man ha olja istället för smör el ta halva olja & halva smör.
Mvh Agnetha!⭐