HallonpajSolmogna hallon ger fin smak i en smulpaj. Eller spara sommaren i frysen och gör smulpaj på frysta hallon! Du behöverReceptet är för 4-6 personer.
Gör så här:Sätt ugnen på 200-225 grader. Blanda vetemjöl och socker i en bunke. Dela smöret eller margarinet i tärningar och finfördela det i mjölblandningen tills det bildar en smulig deg. Smöra en pajform med 24-26 centimeter i diameter. Lägg i hallonen och sockra lite lätt. För att få en fastare paj kan du även strö över lite potatismjöl. Fördela sedan smuldegen över bären och grädda pajen i cirka 20 minuter. Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Frida
26 augusti 2015
Mycket god paj! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Cia
1 augusti 2015
Mums mums mums!!!! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
23 juli 2015
Very nice site! Svar av p
13 augusti 2015
nicely very site Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
21 juli 2015
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
20 juli 2015
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
19 juli 2015
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
17 juli 2015
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
17 juli 2015
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
16 juli 2015
Very nice site! Äldre kommentarerMorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! JulgodisHemgjort julgodisBästa julgodiset är hemgjort, snyggt som gåbortspresent eller på ett överdådigt gottebord till jul. Och enkelt att göra - som nougatgodis med hasselnötter! BakelserEgna mazarinerMazariner i plast smakar förpackning. Baka mazariner själv och njut av skillnaden! BagelsAnnorlunda fikabrödEgna bagels är inte så krångligt att baka som det verkar. De sega och smakrika bröden som både ska kokas och gräddas i ugn går att fylla både med matiga och söta pålägg. Prova klassiska bagels med ost eller lax som fyllning. Goda både som enkel lunch och till matsäcken. Eller gör söta chokladbagels som läcker fika. Kanske en omgång goda citronbagels som kombinerar sött och syrligt? Bagels är väl värda jobbet! Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Kan man ha olja istället för smör el ta halva olja & halva smör.
Mvh Agnetha!⭐