Kan smulpajen stå två dagar i kylen?
Hej, har bakat två två glutenfria smulpajer som ska ätas om två dagar. De kyldes direkt och står i kylen - går de fortfarande att äta el har jag gjort dem för tidigt? Kom på det i efterhand.
- Louise
Hej! Eftersom du kylde pajerna direkt tror jag inte att det är någon som helst fara att låta dem stå två dagar. Känner du dig osäker kan du alltid värma dem en stund i ugnen, det är dessutom väldigt gott med lite ljummen paj... Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
osignerat
18 augusti 2020
Kan man äta krusbärspaj som har stått i kylen i 6 dagar ? Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
osignerat
20 september 2019
Åt av min jätt smulpaj till frukost i en vecka! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
A
2 april 2015
Jag brukade göra en dubbel sats smulpaj och det tog ca en vecka att äta upp den. Värmde i portioner i mikron när man kände för det. Det går lungt att äta den efter två dagar :) MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! FrukostbullarNygräddat till frukostLåt frukostbullarna jäsa över natten och njut av nybakade grahamsbullar utan att behöva stiga upp tidigt. RisottoSnabbt med stil!Smakrikt och med en härlig krämighet – en riktig risotto är långt från torrt ris med djupfrysta ärtor. Med rätt sorts ris och några väl valda smaksättare lagar du lätt risotto med kantareller och bacon, eller med champinjoner. Kryddig risotto på salami eller en härligt gul saffransrisotto passar fint till helgen. Den som vill variera provar en otto på mathavre och plommontomater. Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Har druckit antik whisky med bror Kaj Konjak, ingen av oss blev akut sjuka. Ät upp, pojkar!
Arne Nilsson, Borås