Havregryn i pajen?
Hej, måste man ha havregryn i en smulpaj? Om inte, vad kan man ha i stället?
- Eva
Nej då. De flesta recept innehåller bara vetemjöl, smör och socker i degen. Havregryn är ett sätt att variera lite. Du kan alltid blanda i en del grahamsmjöl eller vetegroddar i stället. Eller smaksätta med några matskedar cocosflingor. Att dekorera med mandelflarn ovanpå är också en variant. Prova dig fram och lycka till! Kommentar av
recept sökare
31 december 2012
god? MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! lyxspagetti4 X Carbonara!Krämig ska pastan vara. Snabbaste vägen till smakrik pastalyx stavas klassisk carbonara! HonungHonung sätter smakJämfört med vitt socker smakar honung så mycket mer. Avgör själv med honungsbullar med aprikoser och pumpakärnor! Lättlagad snabbmatHemgjorda piroger
Mjuka bröd med god fyllning är tacksamt att kunna trolla fram på några minuter. Har du gjort en stor omgång piroger är det lätt att värma så många som det går åt. Och piroger är också bra utflyktsmat eller mellanmål. Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Frukostbullar
Morotsbullar
Saftiga frukostbullar med rivna morötter startar dagen på rätt sida.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Nilsson kör på whisky, för smakens skull. Nilssons paj blir så bra så. Ha det bra, gott folk!