Flytande margarin?
Går det lika bra att använda flytande margarin/smör i smulpaj eller mister man den 'smuliga' effekten? Tack för en bra sida!
- Ulle
Flytande margarin brukar gå ganska bra. Det blir inte riktigt lika smulig deg som det blir med fast fett, men det går. Det är även möjligt att använda olja i degen, men då blir den om möjligt ännu mindre smulig!
Redaktionens kommentar
Det skadar aldrig att prova! Svaret gäller som för frågan ovan. Smuligheten blir kanske inte densamma, men det bör gå!
Kommentar av
Marianne
30 april 2011
Fast det blir inte lika gott med margarin som med smör. Bättre att äta riktigt gott och i mindre portioner än att äta konstgjorda produkter som margarin. Svar av G
8 maj 2016
Fast det var väl ändå inte frågan. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! lyxspagetti4 X Carbonara!Krämig ska pastan vara. Snabbaste vägen till smakrik pastalyx stavas klassisk carbonara! HelgmenynMoussaka till helgenMoussaka är bekväm mat, lätt att förbereda och sköter sig själv i ugnen. Dessutom är den ett bra alternativ till lasagne. Förutom aubergine, som alltid ingår är det lätt att variera fyllningen. Moussaka med potatis eller moussaka utan? Laga efter smak! Detta är dessutom en rätt som blir minst lika god utan kött som med. Gör vegetarisk moussaka och prova gärna vegetarisk moussaka med potatis. Mättande, gott och lätt – riktigt bekväm helgmat!
Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|
Hejsan :)
Skulle man kunna göra en Havresmulpaj på flytande margarin?