Redning i pajen?
Hej! Kan man använda redning istället för potatismjöl i en smulpaj? Tänkte om man kan använda det för att få kakan "fastare".
- Isa
Hej! Potatismjölet fungerar som en redning och har alltså effekten att pajen blir fastare. Att göra en färdig redning och droppa över tror jag inte skulle ha bättre resultat. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! BrowniesLyxiga browniesVilken är världens godaste brownie? Får vi förestlå mandelbrownies med kexbotten! PastapyttLättlagad svamplyxFullt av höstsvamp? Laga läcker tortellinipytt med skogssvamp och kyckling! KaffedrinkarHöj värmen!Vad sägs om en klassisk Irish coffe, en fåtölj och en god bok? Eller kanske en Café Orange, när kvällskylan kommer krypande. Så tänd stearinljusen och hämta favoritfilten. Sen är det bara kaffedrinken som saknas... Hembakat bröd
Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd?
Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Frukostbullar
Morotsbullar
Saftiga frukostbullar med rivna morötter startar dagen på rätt sida.
|
|
Det finns ju "färdig" redning, Maizena, som man kan hälla direkt i grytor m.m. Skulle man kunna strö över det istället för potatismjöl?