Gröna eller röda äpplen?
Vilken typ av äpplen är bäst i pajen, röda mjöliga eller gröna syrliga?
- Maria
Tja, det beror snarare på vilka som smakar mest och vilken konsistens man föredrar. Granny smith är antagligen inget vidare i paj, däremot skulle jag tro att Transparente Blanche är gott. Så: välj äpplen med mycket smak och gärna svenska. Själv föredrar jag fastare äpplen som håller konsistensen bättre i pajen. Kommentar av
osignerat
26 augusti 2012
okej MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! GlutenfrittBaka glutenfritt utan mjölmix!Allt fler blir glutenintoleranta. Men det går att baka gott som alla kan äta utan att alltid använda mjölmix. Både pannkakor och kladdkaka! Tranbär, rönnbär, äpplen och päronAlla höstens bärIngen har väl missat att rönnen har otroligt mycket bär i år? Det tyder på en kall vinter, sägs det, men är också perfekt för att koka rönnbärsmarmelad! KycklingreceptCrêpesLättlagat och gott - crêpes borde vi laga oftare! De läckra, fyllda pannkakorna är inte bara lätta att variera, de går dessutom fint att förbereda och ha färdiga i kylen. Perfekt att bara ta fram och gratinera , så slipper du stå i köket när gästerna kommer. Prova ett gott recept på kycklingcrêpes i helgen! Vi lovar en godare helg! Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
okej