![]() ![]()
RabarberpajDu behöver:
Gör så här:Sätt ugnen på 200-225 grader. Blanda vetemjöl och socker i en bunke. Dela smöret eller margarinet i tärningar och finfördela det med fingrarna så att det blir en grynig massa. Smöra en ugnssäker form. Lägg i skivad rabarber och sockra rejält (minst 1/2 dl). Strö även över potatismjöl för att pajen inte ska bli för vattnig. Smula sedan mjölblandningen över rabarbern och sätt in pajen i ugnen i cirka 20 minuter.
Se även sidan » Tips och variation!
Läsarkommentarer
![]() ![]() 4 juni 2009
mmm,låter jätte gott! Hoppas det smakar lika bra ! ![]() ![]() ![]() ![]() 30 maj 2010
har gjort den i skolan o den smakade surt men jag ska göra pajen till mamma på mors dag som är idag ! =) ![]() ![]() ![]() ![]() 14 juni 2010
Supergod och enkel, första gången jag gjorde denna paj slog jag till och gjorde tre på en gång, lyckades överförväntnan superbra. Nu ska jag baka en igen.. ![]() ![]()
![]() ![]() ![]()
|
|
god paj med bra smak